ALIMENTACIÓ BASADA EN PLANTES ( PLANT BASED FOOD)

Avui començo a explorar un nou camí, un projecte personal que és nou només per a mi, afortunadament una gran part de la humanitat ja el practica.

Després d’haver estudiat i haver recopilat informació sobre plans d’alimentació diversos, haver llegit nombrosos llibres sobre dietes, haver vist documentals sobre vegeterianisme, veganisme, macrobiòtica i haver analitzat diverses tendències en alimentació com la paleo dieta, la dieta keto, la dunkan, entre altres i haver parlat amb diferents persones sobre la seva manera d’alimentar-se he decidit que em passo a l’Alimentació basada en plantes o en el món vegetal, per salut.

L’alimentació “plant based” tal i com diu el seu nom es basa i fonamenta en el món vegetal, però no rebutja ni evita el món animal.

L’alimentació “plant based” no contempla aliments processats, ni sucres refinats en totes les seves formes , ni tampoc greixos d’origen animal de baixa qualitat . Per altra banda fomenta el consum d’aliments d’origen vegetal com les fruites i les verdures, els cereals integrals, les llavors, els llegums, els fruits secs, les espècies i els olis vegetals i altres greixos vegetals saludables. Així mateix els ous, els làctics, la carn i el peix també hi tenen cabuda tot i que en una proporció molt més baixa.

A banda de la salut també em preocupa la sostenibilitat per això aposto per:

-Producte de proximitat

-Producte de temporada

-Producte no processat

-Producte no empaquetat i amb mínim d’embalatge

-Producte de mercat

-Producte fresc

Comencem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s