Reinventem-nos

Sol al JApó-sunrise

La primera quinzena de setembre és un període de transició per a la naturalesa i per a nosaltres. Ben aviat canviarà el nostre entorn; els colors esdevindran més ataronjats i la llum del dia minvarà abans. Estem a les portes d’un nou curs i això incideix també en nosaltres. És moment de plantejar-nos canvis, de fer net d’allò que ens incomoda i il·lusionar-nos amb allò que ens motiva i ens omple com a éssers humans. Així mateix cal tornar a les rutines diàries que tanta seguretat ens aporten i ens permeten recuperar els ritmes vitals i alimentaris.

Dormir de set a vuit hores, practicar esport de manera regular, reservar-nos temps per a nosaltres, defugir l’estrés i alimentar-nos bé ens ajudaran a caminar cap a la nostra quotidianitat de forma agradable i gaudint de cada pas que fem. És molt més important el camí que la destinació, val la pena assaborir-lo.

I parlant d’assaborir. Ja sabeu que la meva debilitat és la del menjar, la de menjar sà. I com que estem en temps de renovació i canvi a tots els que encara no ho heu fet us proposo un repte per millorar  la vostra alimentació i de retruc la vostra salut.

  • Deixa la llet de vaca, el sucre, els refinats i l’alcohol
  • Escolta com respon el teu cos i sent l’energia que t’envaeix de nou i m’ho expliques a elplaerdemenjarbeisa@gmail.com

I pels que ja heu fet el “click”…

  • Introdueix les algues a la teva cuina.
  • Experimenta amb espècies que no coneixes.
  • Juga amb les textures
  • Atreveix-te a experimentar, a sentir,a  viure

Bona entrada de tardor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s