Orxata pels capvespres d’estiu

Imagina’t en una terrassa al passeig o a la plaça  del poble, en un “xiringuito” de la platja, a la sala d’estar amb el ventilador donant voltes sobre el teu cap, al balconet de l’apartament mirant el mar o respirant l’aire fresc del Pirineu. Fa xafogor, les temperatures són altes i a les set de la tarda, quan el sol comença a baixar -s’hora baixa mallorquina- algú t’ofereix un got d’orxata, blanca, cremosa, fresca. No t’hi pensis, pren-lo, beu-la, deixa que et regalimi coll avall, assaboreix-la, gaudeix-la que és una beguda que a més de plaer et portarà salut.

Si cliqueu aquí tindreu accés a molta més informació sobre l’orxata, la xufa i els seus múltiples beneficis per a la salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s