Te negre i obesitat

Tot i que jo sóc més de cafè o de te vermell avui us parlaré dels beneficis del te negre. Segons un estudi publicat el 4 de juny a la revista Nutrition el te negre podria contribuir a la no absorció intestinal dels greixos ingerits i per tant podria prevenir en certa manera l’obesitat. De totes maneres cal ser molt curós amb aquests estudis ja que s’han realitzat sobre animals de laboratori i, com és lògic, no són extrapolables al cent per cent als humans, tot i que ens poden orientar. I si ens queda algun dubte fem un cop d’ull als anglesos, indis i turcs,  grans consumidors de te des de temps immemorials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s