Monstres Supersans

Us presento l’ultima alegria que m’acaba de donar el Valentí Fuster. El prestigiós cardiòleg del Mount Sinaí ha tret a la venda un nou llibre dirigit a grans perquè tinguin cura de l’alimentació i promoguin hàbits saludables als més petits. En Fuster compta amb l’ajuda dels monstres de “Barri Sésam” per fomentar unes pautes de vida i alimentació saludables entre els nens i prevenir l’obesitat infantil i problemes cardiovasculars en el futur.

Espero que us agradi!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s